PÁLYÁZATAINK

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01897

PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetése a FöldgépTrans Kft.-nél


Pályázó neve: FöldgépTrans Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése: PEAS vállalatirányítási rendszer bevezetése a FöldgépTrans Kft-nél.
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása
Megítélt összeg: 15 986 800 Ft
Megítélt kölcsön összege: 19 983 500 Ft
Támogatás aránya: 40%
Megvalósítás vége: 2021.03.01.

A FöldgépTrans Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 -Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása”című felhívásra.

A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer és új honlap kerül beszerzésre, melyek javítják a vállalkozás információs-technológiai felkészültségét, versenyképességét. A PEAS egy webböngészőben futó integrált vállalatirányítási rendszer. Moduljai között megtalálható minden olyan funkció, amely egy vállalat napi operatív működését és a stratégiai döntéstámogatást költséghatékonyan szolgálja. A Földgéptrans Kft. a PEAS bevezetése által vállalati komplex infokommunikációs fejlesztést hajt végre, mely kiterjed az alábbi célterületekre és az azokat lefedő modulok bevezetésére:

Vállalati CRM, értékesítés terület; Gyártási terület; Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés; Kontrolling és döntéstámogatás; Beszerzési, logisztikai terület; Táv- és csoportmunka támogatás; Pénzügyi, számviteli terület; Munkafolyamat-irányítási megoldás (workflow); Elektronikus iratkezelési megoldás; Tudásmenedzsment specializált megoldás; Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer/megoldás.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszer követi a „zöld IT”-re vonatkozó ajánlásokat: támogatja a papír nélküli munkát, az e-számlázást, a digitális dokumentumkezelést és -adattovábbítási szabványokat, mobil eszközökön is egyszerűen elérhető. A rendszer telepítését és bevezetését az IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft. biztosítja.

GINOP-5.2.4-19-2020-00327

Gyakornoki program bevezetése a Földgéptrans Kft.-nél


Pályázó neve: FöldgépTrans Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése: Gyakornoki program bevezetése a FöldgépTrans Kft-nél.
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-5.2.4-19 - Új gyakornoki program
Megítélt összeg: 4 032 000 Ft
Támogatás aránya: 100%
Forrás: ESZA
Megvalósítás tervezett vége: 2021.02.12

A Földgép Trans Kft. szegedi székhelyű vállalkozás, mely az építőipar területén tevékenykedik. Fő profilja építési területek előkészítése, területalapozások, útépítés. Az elmúlt évek során az építőipar fellendülése a pályázó cég életében is a megrendelések számának növekedését vonta maga után. Magas minőségi szolgáltatás nyújtásával megalapozta piaci helyzetét. A cég stabil munkahelyet, biztos megélhetést jelent az itt dolgozó kollektívának.


A cég teljes mértékben alkalmas tanulói gyakorlati helynek, felszereltsége, illetve a munkatársak szakmai tapasztalata, felkészültsége miatt. A gyakornoki programban való részvétel célja kettős, egyrészt a megrendelések számának növekedése újabb munkaerő felvételt tesz szükségessé, másrészt a cég vezetése fontosnak tartja a szakmai utánpótlás gyakorlati képzését. A projektben felhasználni kívánt költségelemek 1 fő gyakornok foglalkoztatása 6 hónapon keresztül; 1 fő vállalati kapcsolattartó biztosítása 6 hónapon keresztül; az új munkahely kialakításához szükséges eszköz beszerzése.


GINOP-1.2.8-20-2020-00229

Eszközbeszerzés a FöldgépTrans Kft.-nél


Pályázó neve: FöldgépTrans Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt megnevezése: Eszközbeszerzés a FöldgépTrans Kft.-nél
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
Megítélt összeg: 26 500 000 Ft
Projekt összköltség: 40 714 286 Ft
Támogatás aránya: 65%
Megvalósítás tervezett vége: 2021.07.01

A projekt keretén belül 1 db Doosan DX170W-5 gumikerekes kotró kerül beszerzésre. A beszerzésre kerülő gép szorosan kapcsolódik a pályázó cég tevékenységéhez. A beszerzéssel hatékonyabbá válik az építési törmelékek mozgatása, teherautóra helyezése. A folyamat felgyorsítja a további tevékenységeket, például az útalapok feltöltését, egyéb terület rendezési feladatok elvégzését.